A.) MENÜSOR
HIDEG ELŐÉTEL
-Mangalica rilette washabival, céklával
LEVES
-Pezsgő levesnek készítve, körtével
MELEG ELŐÉTEL
-Posírozott harcsa, hortobágyi módra, kapor olajjal
FŐÉTEL
-Konfitált kacsának combja füstölt májával, gyömbéres káposzta pürével, pörcös burgonyahabbal
DESSZERT
-Fehércsokoládé ganache kardamonos meggyel, narancsos kávéhabbal
B.) MENÜSOR
HIDEG ELŐÉTEL
-Mangalica rilette washabival, céklával
LEVES
-Pezsgő levesnek készítve, körtével
MELG ELŐÉTEL
-Óriásgarnéla zöldség dobogón homármártással, turbolyaolajjal
FŐÉTEL
-Borjúgerinc vaníliás birsalmával, libamáskrémmel, diós burgonya szufléval
DESSZERT
-Fehércsokoládé ganache kardamonos meggyel, narancsos
kávéhabbal